A- A A+

Boomstronken verwijderen, een zware klus

Bart  Anseeuw - beernem - FrezenWanneer u een boomgaard wil verwijderen, een gevaarlijke boom laat rooien of een terrein bouwrijp wil maken blijven er na het rooien boomstronken over. Deze verwijderen is een zware klus, bovendien is het belangrijk om alle wortels te verwijderen om zeker te zijn dat de boom of struik niet terug groeit. Bart Anseeuw heeft professionele machines en meer dan 18 jaar ervaring om u hierbij te helpen.

Geen klus te zwaar

Bart Anseeuw staat klaar om boomstronken van alle diameters professioneel uit te frezen. Met een boomfrees wordt de stronk tot net boven de grond verwijderd. Met een grondfrees vermalen we ook alle ondergrondse wortels en vertakkingen. Deze worden verpulverd en diep onder de grond gemengd, bovengronds blijft er enkel een hoopje aarde achter. Dankzij het gebruik van een modern machinepark kan Bart Anseeuw ook op moeilijk bereikbare plaatsen boomstronken uitfrezen. Maar voor ook de lichtere beplanting en kleinere bomen heeft Bart Anseeuw het geschikte materiaal, een bosfrees.

Gratis offerte

Kortom eender welke struik of boomstronk u wenst te verwijderen, Bart Anseeuw staat klaar met de gepaste frees. U kan rekenen op een snelle en professionele service. Neem vrijblijvend contact op met Bart Anseeuw voor meer informatie en een gratis offerte.

top