A- A A+

Grondwerken

Bart  Anseeuw - beernem - GrondwerkenBent u als bedrijf of particulier op zoek naar een tuinbouwer voor het uitvoeren van grondwerken? Dan bent u bij Bart Anseeuw aan het goede adres.

Een bouwgrond gekocht?

U kan beroep doen op Bart Anseeuw voor het bouwrijp maken van uw bouwgrond. Hij kuist uw bouwterrein helemaal op en voert al het afval af met één van onze containers. Vervolgens Nivelleert Bart Anseeuw het terrein, voeren grind, aarde of zand aan en graven we sleuven voor de funderingen. Misschien wenst u een regenput of septische put te plaatsen? Bart Anseeuw staat in voor de graafwerken en de plaatsing. Alle werken met mini- en midigraver voert hij snel en efficiënt uit.

Droomt u van een mooie tuin?

Voor u kan beginnen met planten en het aanleggen van terrassen dienen er vaak eerst enkele voorbereidende werken te gebeuren. Bart Anseeuw staat klaar om uw oprit of terras uit te graven, op te hogen of een berm te voorzien. Hij legt uw tuinpaden aan en levert grind, zand en teelaarde aan. Wenst u een zwembad, vijver of zwemvijver? Bart Anseeuw heeft de juiste graafmachine klaarstaan om deze uit te graven. Al uw groenafval voert hij af met behulp van zijn containerdienst.

Grote plannen?

Bent u een dierenvriend en wenst u bijvoorbeeld een paardenpiste aan te leggen? Hebt u een groter stuk natuur? Bart Anseeuw heeft ruime ervaring met het plaggen van natuurgebied zodat dit gezond blijft en u er ten volle van kan genieten. U kan rekenen op een perfecte dienstverlening en professioneel advies.

Neem vrijblijvend contact met Bart Anseeuw op voor meer informatie en een gratis offerte.

top