A- A A+

Grote kuis

Bart  Anseeuw - beernem - KlepelenHebt u een bouwterrein dat u bouwrijp wil maken? Moet uw bos gekapt worden? Bart Anseeuw is uw partner voor een perfect gekapte boom. U kan niet alleen beroep doen op Bart Anseeuw voor het rooien van bomen maar ook voor het opkuisen van het terrein.

Bomen rooien en stronken frezen

De eerste stap is steeds het rooien van de bomen op het terrein. Vervolgens worden de boomstammen gescheiden van de takken. De takken worden verhakkelt, de boomstammen voeren we af of klieven we voor uw open haard. Tot slot worden de boomstronken uitgefreesd, de stronk wordt zowel boven als ondergronds volledig verwijderd met aangepaste machines.

Een vlak terrein

Wanneer er enkel nog kleine begroeiing overblijft, is de klepel de geschikte machine. Deze opruimmachine verwijderd alle bovengrondse begroeiing. Alle takken en ruige begroeiing wordt fijn gemalen met behulp van roterende klepels. De overblijvende houtsnippers worden gemengd met de ondergrond.

Dankzij het klepelen zorgt Bart Anseeuw dat uw terrein snel opgeruimd is. Wenst u meer informatie of een prijsofferte? Neem dan vrijblijvend contact op met Bart Anseeuw voor een gratis offerte.

top