A- A A+

Verwijderen van bomen en struiken

Bart  Anseeuw - beernem - BouwrijpU heeft een mooi stukje grond gekocht om uw droomhuis op te bouwen. Alvorens de opbouw kan starten is het belangrijk om het terrein goed voor te bereiden. De eerste stap is het verwijderen van bomen en grote struiken. Bart Anseeuw is een expert in het rooien en vellen van bomen, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. De tweede stap is het verwijderen van alle resterende begroeiing, takken, opschietende struiken en resthout. Dit doen we met een klepelmaaier, die dit alles vermaalt tot kleine snippers. Tot slot zorgt Bart Anseeuw ook voor het uitfrezen van de stronk en het verwijderen van al het hout met containers.

Graafwerken

Na het verwijderen van alle begroeiing staat Bart Anseeuw voor u klaar om eventuele putten op te vullen, zand aan te voeren en funderingen te graven. Zo realiseert Bart Anseeuw mee uw droomhuis. Ook na het bouwen kan u beroep doen op onze diensten. Wenst u een regenput of een vijver? Bart Anseeuw staat met plezier in voor de grondwerken.

Tuinaanleg

Na het droomhuis is er de droomtuin en ook voor de tuinaanleg kan u beroep doen op Bart Anseeuw. Hij staat in voor het nivelleren van uw tuin, het ophogen en waar nodig voor zien van bermen. Bart Anseeuw legt grasmatten of zaait uw gazon, voorziet tuinpaden en brengt grind aan voor uw oprit. Zo kan u genieten van uw tuin.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

top