A- A A+

Voorbereidende tuinwerken

Bart  Anseeuw - beernem - TuinaanlegNog voor u of uw tuinman aan de slag kan, zijn er enkele voorbereidende werken nodig. Hiervoor kan u rekenen op de professionele diensten van Bart Anseeuw. Is uw tuin te laag? Bart Anseeuw brengt de nodige hoeveelheid aarde of teelaarde aan om deze op te hogen. In overleg met u en/of uw tuinarchitect legt Bart Anseeuw ook de tuinpaden aan en voorziet deze van grind of maakt deze klaar om getegeld te worden. Droomt u van een mooie gazon? Bart Anseeuw legt grasmatten of zaait uw gazon.

Kleinere graafwerken

Wenst u een vijver, zwemvijver of zwembad? Bart Anseeuw graaft deze proper uit met aangepaste machines. Wenst u een regenput te plaatsen? Dan bent u eveneens bij Bart Anseeuw aan het juiste adres. Bij het aanleggen van een terras of een oprit is het vaak nodig om eerst op te hogen of een berm te voorzien. Bart Anseeuw voert dit snel en efficiënt uit.

Tuinonderhoud

Staat er een boom teveel in uw tuin en neemt deze alle schaduw weg? Of waggelt uw mooie notelaar gevaarlijk na de laatste storm? Bart Anseeuw velt bomen van alle diameters, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Niet alleen verwijdert hij de boomstam, ook de stronk freest hij uit. Er blijft enkel een hoopje aarde over dat meteen terug beplant kan worden.

Contacteer Bart Anseeuw vrijblijvend voor een gratis offerte op maat.

top